Minun Aptekki Apteekki ilman reseptiä
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Vahva uros
Paras Hinta
Libido-pillereitä

Toimitus

Apteekkimme on panostanut mahdollisen helppoon ja vaivattomaan toimitukseen, jonka seurauksena meillä on Euroopassa kaksi eri varastoa, josta voimme toimittaa kaikki tuotteet nopeasti ja vaivattomasti asiakkaillemme ilman tulli tai muita ongelmia.

Koska haluamme että tilaus ja toimitus on asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta, toimitamme kaikilla suomessa saatavilla olevilla toimitusyhtiöillä, hinnat sisältävät toimituskulun valitsemallasi kuljetustavalla. Kaikki toimitukset ovat huomaamattomia, ne eivät sisällä mitään brändäystä tai muita tuotemerkkejä.

Voitte valita Postin, DB Schenker noutopistepaketista, UPS, DHL sekä FedEx toimitustavoista.

Kaikissa tapauksissa saatte kuitin sähköpostiin suoritettuanne maksun sekä seurantanumeron, jolla voitte seurata toimitusta sitä mukaan, kun kuljetusliike päivittää tiedot sen kulusta.

Mikäli toimitustavaksi valitaan suomen posti voi toimitusta seurata suoraan postin sivuilta toimittamallamme seurantanumerolla. Suomen posti toimittaa ympäri suomen ja on monesti nopein toimitustapa asiakkaillemme.

DB Schenker Noutopiste paketti, Tämä toimitustapa on suosittu monen asiakkaan keskuudessa, jolla on noutopiste lähellä sillä paikallinen postimies jää tässä kohtaan välistä ja tällä tavalla saa ylimääräisen yksityisyyden.

UPS on yksi maailman isoimmista kuriiriyhtiöistä ja heidän sivustollaan voi seurata kansainvälisesti toimituksen etenemistä. UPS antaa myöskin mahdollisuuden sopia toimitusajan erikseen suurimmassa osassa paikkakunnista. UPS pystyy myös muuttamaan toimitusosoitetta, mikäli on tarvis. Toimitus tulee UPS:n omassa kirjekuoressa niin kuin kaikki muutkin toimitukset ja se on yksi vähiten huomiota herättävistä tavoista toimittaa lääkkeitä asiakkaille.

DLH kuten ups on myöskin yksi maailman isommista logistiikka yrityksistä ja he toimittavat nopeasti ja vaivattomasti ympäri suomen. Samoin kuin UPS toimituksissa, DHL toimittaa pienet tilaukset heidän omassa DHL kuoressa, joka on hyvin tavanomainen näky eikä herätä huomiota.

FedEX on suomessa vähän uudempi yhtiö mutta on maailmanlaajuisesti iso yhtiö, joka on suosittu eteenkin Amerikassa sekä englannissa. Samoin kuin UPS ja DHL myös FedEX toimittaa tilauksen heidän omassa kirjekuoressaan, joka ei kiinnitä huomiota.

Kaikilla toimitustavoilla käsittelyaika tilaukselle on 1-3 työpäivää ja lopullinen toimitus on 7-14 päivän aikana riippuen valitusta toimitustavasta.

Pyhäpäivinä emme käsittele toimituksia eivätkä kuljetusyhtiöt toimi, ottakaa huomioon tämä tilausta tehdessä.

Suosittelemme tarkistamaan mikä toimitusmuoto on paras omalla alueella.

Pystymme toimittamaan tilauksia myös poste restante osoitteisiin sekä muihin Euroopan maihin, sillä toimimme Euroopan laajuisesti. Mikäli olette esimerkiksi lomalla, voitte tilata meiltä lääkkeitä mm. Englantiin, Tanskaan, Kyprokselle, Espanjaan Ruotsiin, Kreikalle, Italiaan, Portugaliin, Sveitsiin, Maltalle, Saksaan tai Alankomaihin.

Toimitusehdot

Kaikki toimitukset toimitetaan yksinomaan asiakkaan antamaan osoitteeseen ja vain sen jälkeen kuin maksu on hyväksytty.

Toimituksia ei suoriteta kansallisina pyhäpäivinä ja pyhäpäivät voivat olla lähtömaassa tai kohdemaassa.

Toimitukset suoritetaan valitulla toimitusmuodolla, jonka asiakas on valinnut tilausta tehdessä. Toimitusajat ovat viitteellisiä ja ne voivat muuttua johtuen paikallisista olosuhteista siten että toimitus suoritetaan aikaisemmin tai myöhemmin. Toimitukset voivat tulla useammassa eri toimituserässä.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan täyttämään kaikki toimitukset ilmoitettujen toimitusaikojen puitteissa. Valitettavasti emme pysty vaikuttamaan kuljetusliikkeiden toimintaan tai ottamaan vastuuta sellaisista myöhästymisistä, jotka eivät ole meidän vaikutusalueellamme kuten sääolosuhteista.

Kaikki toimitukset tullaan kuitenkin täyttämään enintään 30 päivän sisällä tilauksesta tai tilauksesta tarjotaan täysi hyvitys.

Tilauksen tilan voi tarkistaa meiltä saaduista sähköposteista ja sillä voi olla eri tila.

Ensimmäinen sähköposti tulee Tilaus vastaanotettu nimikkeellä ja pysyy siinä tilassa, kunnes tilauksen tila muuttuu joksikin seuraavista:

Tilaus odottaa

Tilaus odottaa tila tarkoittaa sitä, että tilausta käsitellään mutta sitä joudutaan mahdollisesti muuttamaan joko saatavuuden tai kuljetukseen liittyvän epäselvyyden takia, tilaus muuttuu yleensä tilaus käsittelyssä tai tilaus peruttu tilaan tästä tilasta.

Tilaus peruttu

Tilaus on jouduttu perumaan jostakin syystä kuten saatavuudesta tai muusta toimitukseen oleellisesti vaikuttavasta tekijästä. Saatte sähköpostivahvistuksen ja voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme lisätietojen saamiseksi.

Tilaus käsittelyssä

Tämä tila tarkoittaa, että tilausta käsitellään parhaillaan ja voitte odottaa tilausnumeroa sähköpostilla lyhyen ajan sisällä

Tilaus Lähetetty

Tässä tilassa tilaus on jo lähetetty tai odottaa kuljetusliikkeen noutoa. Tässä tapauksessa olette jo saaneet seurantanumeron, jolla tilausta voi seurata valitun kuljetusliikkeen sivuilta.

Tilaus lähetetty osittain

Tämä tila tarkoittaa sitä että tilaus on lähetetty vain osittain sillä jotain tuotetta ei ole ollut saatavilla tai osa toimituksesta lähetetään toisesta varastosta.

Minun käyttäjä Minun käyttäjä

Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä ilmaiset suostumuksesi evästeiden käyttämiseen.

Sain sen